Gastouder opvang         

       'Kiekske'

Bent u opzoek naar leuke, flexibele, betaalbare en gezellige opvang voor uw kind(eren), dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Gastouderbureau LinKids.

LinKids stelt zich als doel door bemiddeling tussen gast- en vraagouder het op te vangen kind een veilige en geborgen omgeving te bieden die bijdraagt aan een goede ontwikkeling van het kind. Kinderopvang is een kwestie van vertrouwen. Ouders vertrouwen hun allerliefste bezit toe aan een oppas. Zij moeten de zekerheid hebben dat hun kind ook in hun afwezigheid een veilige opvang en verantwoorde opvoeding wordt aangeboden.

Wat biedt gastouderbureau LinKids?


Gastouderbureau LinKids is een gastouderbureau voor mensen die opvang zoeken voor hun kind(eren) (zgn. vraagouders) en voor mensen die één of meerdere kinderen willen opvangen (zgn. gastouders), in de omgeving van Zevenbergen en omstreken.


Een goed persoonlijk contact met vraag- en gastouders is een streven van LinKids, dat wordt bewerkstelligd door een relatief klein gastouderbureau te blijven. Hierdoor kan LinKids een goede ondersteuning bieden aan de gastouders voor het opvangen van de kinderen en aan de ouders, bijvoorbeeld hulp bieden bij het oplossen van hun vragen.


Uiteindelijk is dit de kern van het werk van LinKids: zorgen voor goede opvang van kinderen zodat ouders zich met een gerust hart kunnen bezig houden met studie of werk.

Gastouderbureau LinKids en gastouders, aangesloten bij LinKids, voldoen aan de wettelijke regelgeving van 2010.


Gastouderbureau LinKids helpt om een verantwoorde keuze te maken bij de opvang van kinderen.


Het gastouderbureau verzorgt de bemiddeling tussen vraag- en gastouders. Op zorgvuldige wijze worden de wensen en mogelijkheden onderzocht. Daarbij wordt gelet op de kwaliteit van de gastouderopvang, vooral wat betreft de veiligheid en verzorging van het kind.

Gastouderbureau LinKids bemiddelt voor € 1,05 per uur per kind. Het maximale maandtarief dat LinKids in rekening brengt is: € 78,75 voor het jongste kind, € 52,50 voor het één na jongste kind en € 26,25 voor elk overig kind.

                   


   Contact

LinKids is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-44280017.


Het adres is Achterdijk 16

4761 RE Zevenbergen.


Het e-mail adres is: Linda@linkids.nl.

U krijgt dan binnen 24 uur reactie terug.


Like LinKids op Facebook.


Kamer van Koophandel

LinKids staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20137424.


Landelijk Register Kinderopvang

LinKids staat ingeschreven bij het LRK onder nummer 121385255.


Vergunning

Gastouderbureau LinKids is al sinds 2008 door de overheid erkend. Controle vanuit de overheid vindt plaats via controle-bezoeken door de GGD (Gemeentelijke GezondheidsDienst). Voor het meest recente rapportage van de GGD, klik hier voor het GGD-rapport.Opvangtijden


Veel ouders hebben moeite met het vinden van kinderopvang op de tijden die hen het beste uit komt.


Bij een wisselend werkrooster of bij onregelmatige werktijden kan het ontzettend lastig zijn om opvang te vinden.


Gastouderopvang is ook mogelijk als u op wisselende tijden en dagen werkt.


U betaald immers alleen de uren die u afneemt!


" Kinderen zijn het belangrijkste"


Nieuwsgierig geworden?

 U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij 'Kiekske'