Gastouder opvang         

       'Kiekske'

Bent u opzoek naar leuke, flexibele, betaalbare en gezellige opvang voor uw kind(eren), dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Contracten


Ik sta als gastouder ingeschreven bij een gastouderbureau. Dit bureau regelt op een uitstekende manier de contracten en betalingen tussen de gastouder, het gezin en het gastouderbureau.


Na een kennismakingsgesprek en intakegesprek zal er een volgend gesprek plaatsvinden. Hierbij zal een consulente van het gastouderbureau aanwezig zijn. Zij kan uitleg geven over de betalingen, de contracten enzovoort.
In de contracten zullen alle afspraken worden vast gelegd. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het contract, dan kunnen we deze natuurlijk altijd bespreken. 


Tarief:


Als uurtarief hanteer ik de volgende bedragen:2020:
€5,80 per uur, per kind


2019:

€5,50 per uur, per kind


2018:

€5,50 per uur, per kindBij een kinderdagverblijf moet u per dagdeel betalen.

Als u om 15.15u uw kindje op wilt halen, dan moet u door betalen tot 18.00u. Bij een gastouder is dit NIET het geval. U betaalt simpelweg tot 15.15 uur

Bovendien moet u bij een kinderdagverblijf altijd doorbetalen. Ook als u vakantie heeft en als er dus geen opvang nodig is. Bij een gastouder hoeft dit niet. U betaalt enkel en alleen voor de uren die u af neemt.Toeslag

 

Als ik uw kinderen opvang, heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Deze toeslag wordt gebaseerd op uw inkomen er verder moet ik, als gastouder, aan de volgende eisen voldoen:

 

 

* Ik moet ingeschreven staan bij een gastouderbureau

* Ik moet in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag van mij én van mijn 

   partner

* Ik moet een MBO diploma helpende/welzijn niveau 2 hebben

* Ik moet in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma speciaal gericht op kinderen

 

 

Omdat ik aan alle eisen voldoe, ben ik opgenomen in het landelijk register voor kinderopvang. U kunt mij vinden door naar www.landelijkregisterkinderopvang.nl te gaan. Vervolgens klikt u onderaan op 'zoeken' en vervolgens typt u de straatnaam in (Julianastraat) in Hooge Zwaluwe. U ziet dan dat ik naar voren kom.

 

Mijn registratienummer is: 711930478

 

Ook sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

KvK nummer: 57116725

 

Mijn uurtarief vindt u onder het kopje 'contracten'

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de website van de belastingdienst.  Tarief:


Als uurtarief hanteer ik de volgende bedragen:


2020


€5,80 per uur, per kindBij een kinderdagverblijf moet u per dagdeel betalen.

Als u om 15.15u uw kindje op wilt halen, dan moet u door betalen tot 18.00u. Bij een gastouder is dit NIET het geval. U betaalt simpelweg tot 15.15 uur

Bovendien moet u bij een kinderdagverblijf altijd doorbetalen. Ook als u vakantie heeft en als er dus geen opvang nodig is. Bij een gastouder hoeft dit niet. U betaalt enkel en alleen voor de uren die u af neemt.Kinderopvang toeslag aanvragen

 

 

Wanneer u gebruik maakt van een gastouder via 4Kids heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Via dit programma van de Belastingdienst kunt u eenvoudig uw toeslag aanvragen. Doet u dit op tijd, want het duurt enkele weken voordat de Belastingdienst de toeslag uitkeert. Het is jammer als u dit aanzienlijke bedrag moet voorschieten. Komt u er niet uit? Dan helpt 4Kids u graag met de aanvraag.


Nieuwsgierig geworden?

 U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij 'Kiekske'