Gastouder opvang         

       'Kiekske'

Bent u opzoek naar leuke, flexibele, betaalbare en gezellige opvang voor uw kind(eren), dan bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen!

Hoe werken we samen!?

Kinderen verdienen het beste, en dat is wat ik ze graag wil bieden!

Kennismaking:


Allereerst gaan we een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek aan. Indien mogelijk met uw kind(eren), zodat we goed kunnen inschatten of er een onderlinge klik is. Tijdens deze kennismaking zal ik u wat vertellen over mijn werkwijze en u kunt mij rustig vertellen over uw kind(eren). Ik werk samen met gastouderbureau Linkids.


Aanmelden:Komt u er niet aan uit, laat het me weten dan kunnen we er samen naar kijken!

 

Bij LinKids, kunt u contact opnemen met Linda van der Lely.

Dit kunt u via de mail doen of via de telefoon.

Kijk voor meer informatie op www.linkids.nl


Intake:

Een intake gesprek houd in dat we uitgebreid gaan bespreken over alle dingen die belangrijk zijn! Hierbij kunt u denken aan contracten die getekend worden, waar de dagen en tijden voor de opvang afgesproken worden de voeding van uw kind, eventueel medicijn gebruik, allergie├źn van het kind, de slaaptijden van uw kind, normen en waardes die gelden, vakanties en dergelijke.
Meenemen:

Elke dag geeft u uw kindje een rugzakje mee met daarin de volgende spulletjes:Voldoende luiers, billendoekjes en eventueel billenzalf.

Een setje schone kleren

Knuffel


Dit word door de ouders zelf meegenomen:

 

- Fruithapje,

- Flesvoeding,

- Groentehapje en

- Eventueel tussendoortje.


 

Dit heb ik zelf in huis:

 

- Fruit,

- Brood en beleg,

- Tussendoortje,

- Melk en ranja.

 
Contact tijdens de opvang:

Als u uw kind aan het eind van de dag op komt halen, bespreken we altijd even kort hoe het ging en wat we gedaan hebben. Daar is niet altijd tijd voor. Ik vraag u daarom om de eerste keer dat  u komt een schriftje mee te nemen. (schriftje wordt gebruikt tot 4 jaar) In dit schrift schrijf ik dagelijks belangrijke dingen op (bijvoorbeeld wat uw kindje heeft gegeten en gedronken) en natuurlijk geef ik een korte samenvatting van de dag. Mocht u vragen of opmerkingen hebben die niet dringend zijn, dan kunt u deze ook in het schriftje schrijven en ik zal daar dan de volgende dag direct op reageren. Handig en leuk om te bewaren voor later.De omgeving


Als vanzelfsprekend zijn kinderbedjes, kinderstoelen, een box, speelgoed, wipstoeltjes enzovoort aanwezig. Verder voldoet de ruimte aan alle eisen om veilig kinderen op te vangen (denk hierbij aan brandveiligheid en dergelijke). Dit wordt jaarlijks door de GGD gecontroleerd.Contact tijdens de opvang

Als u uw kind aan het eind van de dag op komt halen, bespreken we altijd even kort hoe het ging en wat we gedaan hebben. Daar is niet altijd tijd voor. Ik vraag u daarom om de eerste keer dat  u komt een schriftje mee te nemen. (schriftje wordt gebruikt tot 4 jaar) In dit schrift schrijf ik dagelijks belangrijke dingen op (bijvoorbeeld wat uw kindje heeft gegeten en gedronken) en natuurlijk geef ik een korte samenvatting van de dag. Mocht u vragen of opmerkingen hebben die niet dringend zijn, dan kunt u deze ook in het schriftje schrijven en ik zal daar dan de volgende dag direct op reageren. Handig en leuk om te bewaren voor later.


Nieuwsgierig geworden?

 U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen bij 'Kiekske'